MATCH WITH CHINA SPECIAL

Workshop Bent u klaar voor de Chinese toerist
29 september 2020 van 10.00-16.00 uur, Bunnik. 225 EUR excl. btw

"Volg deze workshop om een goed begrip van de Chinese herkomstmarkt te krijgen, zodat u weet hoe in te spelen op de behoeften van Chinese bezoekers en hen in uw product weet te interesseren."

Chinese reizigers hebben hun lust voor internationale reizen niet verloren. Als internationaal reizen straks weer mogelijk is, zullen Chinese toeristen meer dan ooit op zoek gaan naar onvergetelijke en unieke ervaringen, in een veilige en comfortabele omgeving. Zij zullen zich vooral aangetrokken tot kleinschalige bestemmingen midden in de natuur. Nederland heeft op dit vlak veel te bieden en daarom is dit een geweldige kans voor het Nederlands toeristisch bedrijfsleven!

Maar hoe bereik je deze doelgroep? Hoe trek je ze aan? Wie zijn deze Chinese toeristen eigenlijk: hoe denken ze, wat vinden ze leuk en wat juist niet? En hoe heeft de coronacrisis hun reisgedrag beïnvloedt?

Wilt u graag antwoord op deze vragen? Neem dan deel aan onze workshop "Bent u klaar voor de Chinese toerist?". Tijdens deze workshop krijgt u via een aantal presentaties en discussies zicht op de Chinese toerist, op hun wensen en ook in hoeverre u klaar bent voor deze Chinese toeristen. Uiteraard gaan we ook uitgebreid in op de gevolgen van de huidige coronacrisis op het Chinees toerisme, en welke maatregelen u kunt nemen.

Na het volgen van deze workshop heeft u een goed begrip van de Chinese herkomstmarkt, zodat u weet hoe in te spelen op de behoeften van Chinese bezoekers en hen in uw product weet te interesseren. Wij bieden deze workshop zowel online als op locatie aan.

U kunt zich aanmelden voor deze workshop door een mail te sturen naar info@matchwithchina.com

Praktische informatie

Wanneer:Op locatie in Bunnik op dinsdag 29 september van 10-16 uur. Maximum zes deelnemers.
Door wie:Monique Groeneveld en Inge Jansen van Match with China
Voor wie:Nederlandse MKB-bedrijven actief in het toerisme; organisaties die als taak hebben stimulering van de regionale economie. Speciaal interessant ook voor MKB-bedrijven die een niet al te groot marketingbudget ter beschikking hebben
Uw investering:225 EUR, excl. btw.
Aanmelden via info@matchwithchina.com

FACTSHEET